Турчинов розповів, як український спецназ буде знищувати злочинців: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Турчинов розповів, як український спецназ буде знищувати злочинців: з'явилося відео

Турчинов розповів, як український спецназ буде знищувати злочинців: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов розповів, про те, що  підрозділ спеціального призначення КОРД, перший випуск якого відбувся 6 травня, буде задавати високі стандарти всієї Національної поліції, а професіоналізм і патріотизм українських поліцейських стануть запорукою ефективної боротьби з організованою злочинністю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на офіційному каналі Турчинова в Youtube.
«Ми повинні чесно говорити: в умовах соціально-економічної кризи, в якій перебуває Україна, оргзлочинність, особливо озброєна, сьогодні піднімає голову. Боротьба з озброєною злочинністю - ваша головна задача», - сказав Турчинов на церемонії вручення дипломів бійцям спецпідрозділу КОРД.
Секретар РНБО переконаний, що знання, які отримали поліцейські під час підготовки, їх «переконання, патріотизм і професіоналізм дозволять зупинити або знищити злочинців».
«Ми повинні виправдати довіру українських громадян, які сьогодні віддають величезний ресурс нашим силовим структурам. Головне моє побажання - щоб з усіх небезпечних і відповідальних завдань ви завжди поверталися живими», - зазначив Турчинов.
Відповідаючи на питання журналістів, він заявив, що від якості підготовки підрозділу КОРД будуть залежати життя українських громадян і життя самих поліцейських.
«Ми ставимо завдання підготувати наших спецназівців відповідно до кращих світових стандартів. І наш КОРД не повинен ні в чому поступатися найкращим європейським і американським відповідним підрозділам. Саме тому ми вдячні інструкторам, які працюють з нашими бійцями і передають кращий досвід», - сказав він.


Нагадаємо,  в Одесі співробітниками поліцейського спецназу КОРД і підрозділами внутрішньої безпеки був затриманий молодик, який на початку січня побив двох співробітників одеської поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?