Турчинов яскраво пояснив, яку зброю повинна робити Україна
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов яскраво пояснив, яку зброю повинна робити Україна

Турчинов яскраво пояснив, яку зброю повинна робити Україна
Джерело:  УНН

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов

заявив, що українські вчені повинні створити техніку і озброєння, яке повинно не поступатися ні в чому російським аналогам.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

УНН

.


"За короткий термін, завдяки концентрації виробництва, ефективній кооперації ми змогли забезпечити збройні сили якісною військовою технікою. Ми сьогодні говоримо про 5-річчя "Укроборонпрому", але за два останні роки він пройшов шлях, який аналогічні підприємства проходять десятиліттями. У нас не було часу на розкачку... За два останні роки обсяги виробництва збільшилися в три рази, це рекордна цифра. Сьогодні завдання для наших вчених створити сучасну та якісну зброю і військову техніку, яка в першу чергу ні в чому не поступатиметься російським аналогам. Ми повинні забезпечити збройні сили зброєю і військовою технікою, яка зможе переламати хребет ворогу", - сказав Турчинов під час презентації новітньої зброї і техніки на ДП "Київський бронетанковий завод".


Секретар РНБО таке зазначив, що попит на українську зброю в світі буде тільки зростати, оскільки це озброєння повинно пройти тестування і на полі бою.


"Я нагадаю ще одну задачу: відновити українських виробників військової техніки на світових ринках. Це реальне завдання, тому що, на відміну від багатьох інших зразків зброї і військової техніки, наша зброя і техніка проходять випробування на полі бою. І саме тому в умовах глобальної кризи системи колективної безпеки в світі попит на якісну українську зброю буде тільки збільшуватися. Це пріоритетне завдання, щоб коли говорили "українська зброя", то всі розуміли, що це найкраща зброя. Таке завдання стоїть перед нами", - сказав він.


Раніше повідомлялося, що

26 серпня на одному з полігонів України Олександр Турчинов взяв участь у запуску нового ракетного озброєння

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?