Турчинов жорстко висміяв "язик" Путіна і розповів про хитрощі Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов жорстко висміяв "язик" Путіна і розповів про хитрощі Порошенко

Турчинов жорстко висміяв "язик" Путіна і розповів про хитрощі Порошенко
Джерело:  LB.ua

Секретар РНБО Олександр Турчинов розповів, як президент України  Петро Порошенко  схитрував при обговоренні Мінських угод в "нормандському форматі".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  LB.ua.


В ході інтерв'ю Турчинову нагадали, як  прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявляв, що в плани Росії не входить віддавати під контроль українського уряду окуповане Дебальцеве.


"А хто такий Пєсков? - запитав секретар РНБО, на що йому відповіли, що він чоловік російської фігуристки Тетяни Навки. Він додав: - І хто цього Навку питатиме?".


"Президент України дуже чітко зловив Путіна, не говоритимемо за що. Коли той почав говорити про прив'язку до букви, до деталей Мінських угод, Порошенко сказав: "Звичайно, ми згодні". Але ж в Мінських угодах була визначена лінія розмежування, згідно з якою Дебальцеве знаходилося на українській стороні. Хочете жорстко прив'язатися до тексту угоди? Будь ласка. І куди тепер їм відступати?", - підкреслив Олександр Турчинов.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  секретар РНБО Турчинов пояснив, як неуважність російської сторони при прийнятті Мінських угод стала козирною картою України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?