Турчинов жорстоко посміявся над російським прем'єром
Категорія
Україна
Дата публікації

Турчинов жорстоко посміявся над російським прем'єром

Турчинов жорстоко посміявся над російським прем'єром
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов жорстко прокоментував слова глави уряду  Росії Дмитра Медведєва, який заявив, що в Україні немає держави.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook секретаря РНБО.


"Заява прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва про відсутність держави в Україні демонструє наскільки керівники РФ бояться і істерично сприймають сам факт існування нашої країни", - написав Олександр Турчинов.


"Україна - це держава, яка зупинила просування російського агресора на захід. Україна - це держава, яка своїм існуванням ставить хрест на відродженні та реванш Радянської імперії зла", - додав секретар РНБО.


"Хочу нагадати цим кремлівським неадекватним мрійникам, що Українці мали державу зі столицею в Києві ще задовго до виникнення Московського улусу Золотої Орди. Україна буде існувати і після того, як злість, агресія та внутрішні протиріччя, які завжди притаманні тоталітарним режимам, розірвуть на шматки залишок радянської імперії, що носить назву Russia (Раша)", - резюмував Турчинов.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, начальник прес-служби  МЗС України Олена Ващенко назвала Дмитра Медведєва "жартівником".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?