Турчинов зробив гучну заяву щодо мобілізації
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов зробив гучну заяву щодо мобілізації

Турчинов зробив гучну заяву щодо мобілізації
Джерело:  РБК Україна

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що в разі  загострення ситуації на окупованому Донбасі мобілізація буде оголошена негайно.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
"У разі загострення ситуації на Донбасі мобілізація буде оголошена негайно", - сказав Турчинов на брифінгу.
Він підкреслив, що на Донбасі проросійські бойовики збільшують кількість обстрілів, використовуючи важке озброєння.
"Росіяни не тільки збільшують кількість обстрілів, але і використовують окремі райони Луганської та Донецької областей в якості полігонів для відпрацювання сучасної зброї", - зазначив секретар РНБО.
За словами Турчинова, Росія посилює військову присутність на території окупованого Криму.
"Росія використовує потужні засоби. У Джанкої розмістили новітні зенітно-ракетні комплекси. Створюються нові і використовуються старі бази, де нарощується військовий потенціал. Також на аеродром Міллерово перекинули штурмову авіацію", - сказав він.
Нагадаємо, раніше спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко заявляв про те, що зараз немає необхідності в старті сьомої хвилі мобілізації на військову службу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?