Туреччина готова розглянути можливість стати гарантом безпеки України
Категорія
Світ
Дата публікації

Туреччина готова розглянути можливість стати гарантом безпеки України

Туреччина готова розглянути можливість стати гарантом безпеки України
Джерело:  online.ua

Туреччина готова розглянути можливість стати гарантом безпеки України в майбутньому, заявило МЗС України після переговорів міністрів закордонних справ двох країн.

Джерело: Фейсбук МЗС

Туреччина може стати гарантом безпеки України

Дмитро Кулеба висловив вдячність Мевлюту Чавушоглу за непохитну солідарність Туреччини з Україною, практичну політичну та гуманітарну підтримку, а також готовність розглянути можливість стати однією з держав-гарантів безпеки України в майбутньому, - повідомили в МЗС.

Міністр закордонних справ України провів переговори з міністром закордонних справ Туреччини, який відвідав Україну з візитом.

У фокусі:

  • героїчна оборона України від повномасштабної агресії РФ

  • численні воєнні злочини та злочини проти людяності, які скоює російська армія в Україні, і неминучість відповідальності за них

  • солідарність Туреччини з Україною, практична політична та гуманітарна підтримка, а також готовність розглянути можливість стати однією з держав-гарантів безпеки України в майбутньому

Глава МЗС Туреччини поінформував Дмитра Кулебу про свій візит до Москви 16 березня. Він підкреслив готовність Анкари продовжувати посередницькі зусилля задля припинення Росією війни проти України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?