Туреччина не забуде: Ердоган публічно відреагував на грубий лист від Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Туреччина не забуде: Ердоган публічно відреагував на грубий лист від Трампа

Туреччина не забуде: Ердоган публічно відреагував на грубий лист від Трампа
Джерело:  online.ua

Турецький державний лідер Реджеп Таїп Ердоган стверджує, що його країни "не може забути" лист від президента США Дональда Трампа через його грубість. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

За його словами, лише взаємна "любов та повага" між очільниками держав дозволяє Анкарі не тримати цей інцидент на порядку денному.

Турецький уряд у ситуації з листом буде чинити такі кроки, які він вважатиме за потрібне у певний час. Пояснень щодо цього твердження не було.

"Лист президента Трампа, який не йшов пліч-о-пліч з дипломатичною чемністю, з'явився у медіа. Звичайно, ми не забули це. Було б неправильно для нас забувати подібне", - підкреслив Ердоган.

Нагадаємо, американські війська вийшли з Сирії, а після цього Туреччина розпочала наступ на територію сусідньої країни. Анкара оголосила про операцію проти курдських загонів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трампа після узгодження 5-денного припинення вогню на півночі Сирії зробив спеціальну заяву. Він вважає, що кілька років тому подібна угода була б неможливою, тож треба усіх привітати з цією подією. Президент назвав крок збереженням мільйонів життів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?