Туреччина відновлює видачу віз громадянам США, але в обмеженому обсязі
Категорія
Світ
Дата публікації

Туреччина відновлює видачу віз громадянам США, але в обмеженому обсязі

Туреччина відновлює видачу віз громадянам США, але в обмеженому обсязі

Туреччина повідомила про відновлення обробки неімміграційних віз для громадян Сполучених Штатів, але в обмеженому обсязі. Передає ONLINE.UA з посиланням на сайт посольства Туреччини у США.

"Туреччина продовжить оформлення візових заяв громадян США у своїх дипломатичних і консульських представництвах в США в обмеженому обсязі", - зазначається у офіційному повідомленні.

Читайте також: Туреччина тимчасово призупинила видачу неімміграційних віз для громадян США

Раніше цього року постійне дипломатичне представництво Сполучених Штатів в Туреччині заявило про відновлення видачі віз для турецьких громадян в обмеженому обсязі.

Нагадаємо, США і Туреччина на взаємній основі призупинили видачу неімміграційних віз. До такого кроку США призвів арешт співробітника американського генконсульства у Стамбулі. Його підозрюють у зв’язках з Фетхуллахом Гюленом, якого Туреччина звинувачує в організації спроби державного перевороту.

Як повідомляв ONLINE.UA, у жовтні державний секретар США Рекс Тіллерсон висловив стурбованість затриманням американських дипломатів у Туреччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?