Туреччину й Грецію сколихнув потужний землетрус: з'явилися перші відео
Категорія
Події
Дата публікації

Туреччину й Грецію сколихнув потужний землетрус: з'явилися перші відео

Туреччину й Грецію сколихнув потужний землетрус: з'явилися перші відео
Джерело:  online.ua

30 жовтня Туреччину та Греції сколихнув потужний землетрус, який уже забрав життя декількох людей. Згідного з останніми даними, у турецькому місті Ізмір загинули щонайменше чотири людини. Окрім того, повідомляється,ще про сотню поранених. Про це інформує Управління з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і катастроф Туреччини, передає ONLINE.UA.

"Згідно з першою інформацією, загинули 4 людини, 1 з яких потонула, 120 громадян отримали поранення" – розповідають у пресслужбі управління.

Варто звернути увагу на те,що після землетрусу, що відчувався у всьому Егейському регіоні, пошукові роботи продовжуються у всіх провінціях, шукають постраждалих від землетрусу, особливо в Ізмірі і Айдині. Місцева влада попереджає,що кількість жертв може збільшитися.

Окрім того, наголошується, на грецькому острові Самос під час потужного землетрусу постраждали вісім осіб. Наразі їх життю нічого не загрожує, проте стан однієї з жінок досить важкий.

Нагадаємо, що 30 жовтня у другій половині дня у в районі грецького острова Самос і прибережної зони Туреччини стався потужний землетрус. Офіційна Анкара тоді заявила, що після землетрусу були 33 афтершоки, 13 з яких мали магнітуду вище 4. Землетрус спричинив значні руйнування на Самосі і турецькому місті Ізмір. Користувачі соціальних мереж та медіа почали публікувати фото та відео наслідків потужного землетрусу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у ніч на 25 квітня Україну сколихнув потужний землетру с. Підземні поштовхи, які дійшли до Одеси, стали наслідком серії землетрусів в Румунії, які відбулися з магнітудою 4,72, 4,9 і 5,3 бала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?