Тут Путіну і кінець: відомий письменник розповів, що має змінитися в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Тут Путіну і кінець: відомий письменник розповів, що має змінитися в Росії

Тут Путіну і кінець: відомий письменник розповів, що має змінитися в Росії
Джерело:  Ехо Москви

Відомий письменник і публіцист Віктор Шендерович заявив, що  президент РФ Володимир Путін  в мирний час невдаха, правління якого закінчиться відразу ж, як закінчиться війна і люди звернуть увагу на економічну ситуацію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".


За словами публіциста, Путін війною відволікає увагу населення від економічних проблем у країні.


"Ось це цілодобове нагнітання - багато років вже - напруги ... І це дуже можна зрозуміти, тому що, повторюю, в мирний час він - лузер. Він захопив владу; корпорація захопила владу і не йде, і все провалила, що могла: економіку, статус Росії ... У мирний час - як тільки народ перестане трястися біля телевізора з приводу війни, тремтіти, стежити ... переставляти прапорці по карті світу і дивитися, як нас обклали, - як тільки народ наведе очі на різкість: власне, на себе, на свою економічну ситуацію, на Путіна, на його оточення ... як тільки настане всередині в головах мирний час, що дозволяє просто нормально дивитися і оцінювати факти - ну, тут-то Путіну і кінець, і він це прекрасно розуміє ", - сказав Шендерович.


Він також зазначив, що Путін 15 років за допомогою своїх пропагандистів вселяв людям в голови, що Росія без нього загине.


"Послухайте, "люди подібні ковбас: чим їх начиняють, те в собі і носять"- це Козьма Прутков. Це до Путіна сказано. Їх начинили, вони як ковбаси, начинені цією "Останкінською ковбасою", цього "останкінського м'ясокомбінату". Їм 15 років вливається в голову, що без Путіна Росія загине. Нічого іншого в цих головах вже немає", - підкреслив публіцист.


За його словами, в будь-якій демократичній країні уряд, який не дає людям перспектив на майбутнє, вже давно б переобрали.


"Ось є деяка країна, яка викинута зі світових інститутів, з банківської системи, не може взяти в кредит; країна-ізгой з заваленою валютою без будь-яких перспектив, що входить в стагнацію; причому входить в стагнацію рукотворну, стагнацію, яку здійснила адміністрація цієї країни. Що роблять в аналогічному випадку в країнах зі зворотним зв'язком, з демократичними виборами? Цю адміністрацію женуть геть досить швидко", - резюмував Шендерович.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український журналіст Віталій Портников сказав, що  в Росії створюються ідеальні умови для палацового перевороту і повалення президента РФ Володимира Путіна, який може почати В'ячеслав Володін, якого глава Кремля запропонував на посаду спікера Держдуми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?