Творці культового серіалу знімуть серію «Зоряних воєн»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Творці культового серіалу знімуть серію «Зоряних воєн»

Творці культового серіалу знімуть серію «Зоряних воєн»
Джерело:  online.ua

Автори серіалу «Гра престолів» Девід Беніофф і Деніел Бретт Уайсс напишуть сценарій і знімуть нову серію фільмів «Зоряних воєн».

Як інформує ONLINE.UA, про це повідомляється на офіційному сайті StarWars.

Читайте також: Названо точну дату виходу фінального сезону серіалу «Гра престолів»

« Для нас велика честь отримати таку можливість, ми трохи стривожені відповідальністю, але дуже раді почати роботу, як тільки останній сезон «Ігри престолів «буде завершено », - заявили сценаристи.

Нова серія фільмів не буде пов'язана як з попередніми серіалами по всесвіту «Зоряних воєн», так і з новою, четвертою трилогією кіносаги, режисером якої стане Райан Джонсон, який зняв восьмий епізод франшизи - «Останні джедаї».

Про дати виходу серії фільмів не повідомляється.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше вийшов перший трейлер спін-офф «Зоряних воєн» про молодого Хані Соло, який називається «Соло: Зоряні війни. Історії ». Сюжет картини заснований на історії початківця контрабандиста і пілота Хана Соло, якого зіграє актор Олден Еренрайк. В Україні картина вийде на екрани 24 травня 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?