Twitter і Bloomberg планують створити цілодобовий онлайн-телеканал новин
Категорія
Технології
Дата публікації

Twitter і Bloomberg планують створити цілодобовий онлайн-телеканал новин

Twitter і Bloomberg планують створити цілодобовий онлайн-телеканал новин

Twitter і Bloomberg Media планують створити онлайн-телеканал на платформі соцмережі, що буде цілодобово транслювати новини.

Сервіс можуть запустити вже восени 2017 року, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal.

Телеканал поки не має назви, проте відомо, що він буде в реальному часі транслювати новини та перевірені ролики користувачів Twitter.

Читайте також: Коштів на рахунках Twitter вистачить більш ніж на 400 років - S & P Capital IQ

За словами виконавчого директора Bloomberg Media Джастіна Сміта, багато людей дивляться новини в прямому ефірі та коментують їх в мережі, та метою проекту є об'єднання цих дій.

"Ми справді вважаємо, що зможемо охопити аудиторію, яка не платить за телебачення і дивиться телевізор на ходу, і ми думаємо, що Bloomberg - ідеальний партнер для нас", - підкреслив фінансовий директор Twitter Ентоні Ното.

Наголошується, що Bloomberg буде повністю контролювати наповнення каналу, і серед іншого на ньому також буде транслюватися реклама.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент США Дональд Трамп осоромився в Twitter, зазначивши замість дочки Іванки її тезку - Іванку Майіч з англійського міста Брайтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?