Twitter знову пішов проти Трампа після скандалу - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Twitter знову пішов проти Трампа після скандалу - що сталося

Twitter знову пішов проти Трампа після скандалу - що сталося
Джерело:  online.ua

Адміністрація Twitter вирішила видалити публікацію президента США Дональда Трампа, яку той присвятив загиблому від рук поліції Джорджу Флойду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Причина такої реакції з боку компанії криється в оприлюдненому лідером ролику.

В акаунті так званої "команди Трампа" з'явилося відео, присвячене загиблому афроамериканцю. У ньому використали фотографії та інші матеріали, які захищені авторськими правами. Водночас із появою зображень президент виступав із заявою.

"Ми відповідаємо на наявні скарги на порушення авторських прав, які відправили нам володарі авторських прав чи уповноважені ними представники", - пояснили в адміністрації.

Слід нагадати, що це вже не перша конфронтація Дональда Трампа з Twitter. Той оприлюднив твіт, яким викривав плани провести дистанційне голосування на президентських виборах. Це нібито повинно призвести до фальсифікацій, однак адміністрація соцмережі додала примітку на повідомленні, що закликала користувачів детальніше ознайомитися з правилами такого голосування — аби не бути у ймовірній омані.

Нещодавно Трамп на тлі масових заворушень оприлюднив жорстке попередження на адресу протестувальників. Він погрожував їм силовиками та додав, "де починається мародерство, починається стрілянина".

У Twitter критично сприйняли такий підхід. Вони вирішили приховати цей твіт, оскільки він вдавався до "героїзації насильства".

Як повідомляв ONLINE.UA, за словами засновника Facebook Марка Цукерберга, він оцінив дописи президента Трампа як "глибоко образливі". Утім, у соціальній мережі не будуть маркувати чи видаляти ці публікації.

Напередодні у вівторок, 2 червня, бізнесмен провів віртуальну бесіду з представниками Facebook з цього приводу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?