У 2016 вийде українська версія World of Tanks
Категорія
Технології
Дата публікації

У 2016 вийде українська версія World of Tanks

У 2016 вийде українська версія World of Tanks
Джерело:  Капітал

Дмитро Базилевич, - маркетинг-менеджер білоруської компанії з розробки комп'ютерних ігор Wargaming, заявив, що в 2016 році компанія має намір випустити нову, повністю локалізовану, українську версію популярного військового онлайн-екшену World of Tanks, передає Капітал.

Згідно з даними компанії, кількість користувачів World of Tanks в Україні в 2015 збільшилася в 1,5 рази до більш ніж 6 млн зареєстрованих користувачів (в 2014 році ця цифра становила близько 4 млн).


Крім того, Wargaming намір в 2016 році продовжити роботу над глобальною стратегією Master of Orion, яка розробляється лабораторії WG Labs від Wargaming.


Вихід цієї гри також запланований на 2016 рік.


Нагадаємо, Wargaming є одним з найбільших світових видавців і розробників на ринку free-to-play MMO, компанія була заснована в 1998 році.


В даний час Wargaming працює над військовою серією онлайн-ігор, присвяченій танковим, повітряним і морським битвам середини ХХ століття, а також над низкою нових проектів.


Київське відділення студії Wargaming, компанія Persha studia, є одним з наймасштабніших відділень компанії у всьому світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?