У 6 сезоні "Ходячих мерців" помре половина персонажів?
Категорія
Цікаве
Дата публікації

У 6 сезоні "Ходячих мерців" помре половина персонажів?

У 6 сезоні "Ходячих мерців" помре половина персонажів?
Джерело:  попкорнnews

Скотт Гімпл, - продюсер серіалу "Ходячі мерці", - дав обіцянку того, що 9 серія 6 сезону стане самою видовищною з усіх у серіалі. Є інформація, що творці серіалу вирішили домогтися "видовищності" найпростішим шляхом - убивши половину акторського складу, передає  попкорнnews.

У другій половині 6 сезону «Ходячих мерців» з'явиться велика кількість нових героїв - не тільки Неган у виконанні Джеффрі Діна Моргана, а й жителі ще однієї колонії, а також члени банди нега. Під ці нові обличчя сценаристи «Ходячих» і «звільняють» місце - попросту вбиваючи «ветеранів», що не мають великого значення для подальшого розвитку сюжету.

Передбачається, що в другій половині 6 сезону сюжет піде второваною стежкою - Рік і його вірні друзі не раз приходили в нове поселення, наводили там «шереху», наражаючи на небезпеку життя місцевих, і йшли далі. Та ж сама доля, схоже, чекає і Олександрію. Помруть, звичайно, не всі її жителі, але більша частина - причому схоже, що трапиться це якраз в 9 серії, яка вийде в ефір 14 лютого і заздалегідь отримала прізвисько «Різанина на Валентинів день».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?