У Ахметова обтічно відповіли на гостре запитання журналістів
Категорія
Україна
Дата публікації

У Ахметова обтічно відповіли на гостре запитання журналістів

У Ахметова обтічно відповіли на гостре запитання журналістів
Джерело:  online.ua

У компанії ДТЕК, яка належить олігархові Рінату Ахметову, прокоментували публікацію німецького видання Bild, але не спростували участі свого представника в засіданні міжвідомчої комісії Росії щодо Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку "DTEK (ДТЕК)" в Facebook.
У компанії стверджують, що неухильно дотримуються українського законодавства.
"Офіційні представники ДТЕК можуть брати участь і беруть участь у зустрічах і нарадах виключно в рамках українського законодавства", - вказується в коментарі.
"Всі зустрічі за участю офіційних представників ДТЕК на території Російської Федерації проходять або в рамках діяльності наших російських активів - АТ "Шахтоуправління "Обухівська" (галузева вертикаль Міністерства енергетики РФ), або в рамках переговорів з російськими банками-кредиторами компанії", - відзначили також в ДТЕК.
Нагадаємо, журналісти звернулися до менеджерів олігарха Ріната Ахметова з проханням пояснити статтю німецького видання "Bild", в якій йдеться про Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?