У АТО розповіли про особливо небезпечну зброю, яка є у бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

У АТО розповіли про особливо небезпечну зброю, яка є у бойовиків ДНР

У АТО розповіли про особливо небезпечну зброю, яка є у бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

У бойовиків так званої ДНР в окупованому Донецьку є зброя, дальність стрільби з якої становить 60 км, тому складно говорити про повну безпеку в певних точках зони АТО, навіть якщо там і не ведуться бойові дії.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів один із засновників проекту "Укроп-Дентал", лікар Ігор Ященко, який займається наданням стоматологічної допомоги бійцям на передовій.
Коментуючи питання безпеки лікарів-стоматологів в зоні АТО, Ященко сказав: «Ми намагаємося забезпечити безпеку настільки, наскільки це можливо в цих краях».
«Зрозуміло, що повністю це не вийде. Ось хто може бути впевнений, що тут, в мирній Карлівці, нічого не трапиться? Якщо до Донецька звідси - 20 км, а ми знаємо, що з того боку є зброя, яка стріляє на 60 км. Теоретично вони і до Красноармійська (зараз - Покровськ, активних бойових дій в місті практично не було, - ONLINE.UA) добити можуть», - продовжив лікар.
Читайте також: В Україні армія з хворими зубами, і це створює серйозний ризик - лікар АТО
«Але всі точки розміщення ми узгоджуємо з військовими. Вони нам показують пальцем, кажуть: слухай, там найбезпечніше. У цій місцевості. Тут, тут і тут. Туди я вас не пущу, туди ви х * р поїдете у мене. А тут можете стояти. Нема людей тут? Не біда, привеземо. Головне, що тут безпечно», - розповів лікар.
«Ми, звичайно, списуємо на те, що вони нас люблять. А якщо серйозно, всі дорослі люди, всі в темі, в професії. І тому ми повинні піклуватися один про одного», - сказав лікар.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: У Донецьку є зброя, яка стріляє на 60 км і дістане мирні міста - лікар з АТО

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?