У Авакова емоційно відреагували на гучну статтю українського ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

У Авакова емоційно відреагували на гучну статтю українського ЗМІ

У Авакова емоційно відреагували на гучну статтю українського ЗМІ
Джерело:  online.ua

Позаштатний радник глави МВС Арсена Авакова і нардеп Антон Геращенко різко відреагував на статтю "Європейської правди" із закликом до країн Заходу відмовити Україні в наданні фінансової допомоги і безвізового режиму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Геращенка.
Депутат навів аналогію з Великобританією, яку в 1940 році бомбили німецькі бомбардувальники. "Газета "Англійська Правда", "розриваючи шаблони", виходить зі статтею на головній сторінці з закликом до США, Канади та інших союзників припинити надавати військову допомогу Великобританії, зупинити поставки продуктів, медикаментів і сировини для військової промисловості, на тій підставі, що в уряді Її Величності окопалися корупціонери і інші негідники. Цікаво, яка реакція на таку публікацію була б в англійському суспільстві? Я думаю, відповідь очевидна", - написав Геращенко.
"У нас далеко не ідеальна влада - Рада, Президент, Кабмін, Суди. І "четверта влада" у нас далека від горезвісних "стандартів ВВС". Корупція пронизала всі структури нашого суспільства, починаючи від хабарів за прийняття в дитячий садок і закінчуючи написанням статей під замовлення відомими журналістами за ніде не задекларовані в електронних деклараціях гроші в конверті. Ми держава, що стоїть на краю прірви через постійну війну всіх проти всіх, що активно підігрівається з Кремля. У тому числі, і через повну незахищеність нашого інформаційного поля, що ясно показало оприлюднення листування колишнього ще недавно шеф-редактора новин телеканалу "Інтер" Марії Столярової", - продовжив він.
"У такій ситуації закликати наших західних союзників відмовлятися від допомоги Україні, на мій погляд, нечесно і підло по відношенню до своєї країни і своїх співгромадян. Якщо ти звичайно збираєшся в ній далі жити і працювати, а не бути перекотиполем. Час все розставить на свої місця", - резюмував радник Авакова.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Євросоюзі готуються прийняти рішення про скасування візового режиму для України на початку осені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?