У Авакова натякнули Трампу щодо імпічменту
Категорія
Світ
Дата публікації

У Авакова натякнули Трампу щодо імпічменту

У Авакова натякнули Трампу щодо імпічменту

Народний депутат України і радник глави МВС Арсена Авакова Антон Геращенко, коментуючи перемогу Дональда Трампа на президентських виборах в США, тонко натякнув на те, що новообраного лідера держави рано чи пізно може очікувати імпічмент.
ВИБОРИ В США-2016: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Геращенка на "Українській правді".
За його словами, американці не захотіли цього разу обрати жінку першим президентом США, і це станеться трохи пізніше. Також політик висловив думку, що Трамп Путіну не допоможе.
"Перемога Дональда Трампа не допоможе Путіну і далі вести свою агресивну політику щодо України та інших країн. Незважаючи на те, що Трамп став президентом США, його політика по відношенню до агресивних дій Росії не зможе бути змінена одномоментно, адже американська Конституція і політична традиція не дає можливість президенту бути самодуром", - написав Геращенко.
При цьому нардеп вважає, що Трамп не зможе зробити нічого суттєвого без згоди Конгресу і Сенату.
"А якщо Трамп вийде за "червоні прапорці" і порушить закон, то його чекає процедура імпічменту, так само як це було зроблено стосовно Річарда Ніксона та інших", - заявив народний депутат.
Як повідомляв ONLINE.UA, політолог і історик Олена Галкіна в інтерв'ю ONLINE.UA висловила думку, що перемога кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа на президентських виборах у Сполучених Штатах не означатиме різку зміну зовнішньополітичного курсу Білого Дому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?