У Авакова подякували російським пранкерам за розіграш Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

У Авакова подякували російським пранкерам за розіграш Порошенка

У Авакова подякували російським пранкерам за розіграш Порошенка
Джерело:  online.ua

Радник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Антон Геращенко подякував російським пранкерам Вовану і Лексусу, які виклали аудіо з нібито розіграшем президента Петра Порошенка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Геращенка.
"Російські пранкери Вован і Лексус розіграли співробітників Адміністрації президента і провели розмову з президентом України Петром Порошенком від імені нібито президента Киргизстану. Думаю, що за цей розіграш в Кремлі їх по голівці не погладять, а навпаки, позбавлять премії. Зі свого боку, виношу подяку Вовану і Лексусу за те, що дали можливість президенту України показати свою справжню позицію по Криму і Донбасу, яку Петро Порошенко часто не може заявити публічно через особливості внутрішньополітичної ситуації і вимог дипломатичного протоколу. 1. Крим і Донбас були і залишаються частиною території України . 2. Ніяких виборів на окупованій частині території Донбасу до виведення російських окупаційних військ не буде!", - написав він.
Також радник Авакова порадив співробітникам АП перевіряти, хто дзвонить, перш ніж з'єднувати з Порошенком.
Читайте також: У Трампа розповіли, чи спілкувався він з Порошенком


"Ну а співробітникам АП, що відповідають за телефонні розмови президента, рекомендую наступного разу перевіряти того, хто дзвонить, перед тим як з'єднувати з президентом України", - зазначив Геращенко.


Нагадаємо, 2 листопада на сайті президента України з'явилася новина про те, що Порошенко провів телефонну розмову з президентом Киргизстану Алмазбеком Атамбаєвим. Однак в апараті киргизького президента спростували це повідомлення і припустили, що Порошенка "хтось розіграв". 17 листопада пранкер Вован виклав аудіо нібито розмови з Порошенком.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

речник МЗС України Мар'яна Беца заявила, що провокація з "розмовою" між Порошенком і Атамбаєвим мала на меті перешкоджання просуванню в ООН важливою ініціативи з прав людини в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?