У Авакова показали європейську зброю для України: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Авакова показали європейську зброю для України: опубліковано фото

У Авакова показали європейську зброю для України: опубліковано фото

Заступник глави Адміністрації президента Андрій Таранов  провів перемовини з хорватської збройової стрілецької компаній HS.
Про це повідомив глава департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Коли хорвати в 1991 році, тільки проголосивши незалежність, відразу почали воювати за неї, у них не було ні власної армії, ні власної зброї. Була тільки воля до перемоги і любов до країни. Ситуацію ускладнювало міжнародне ембарго на продаж зброї хорватам, яким проти сербських сепаратистів і Югославської народної армії сербів було ой як важко. Тоді ж, в 1991, і була заснована збройова стрілецька компанія HS. Вона тепер входить в Топ-3 світових фірм за якістю пістолетів (70% експорту - в США, 100 пістолетів Україна вже придбала). А ще активно розвиває напрямок сучасних штурмових гвинтівок, які виграють у порівнянні з надійними, але морально застарілими АК. Тому заступник голови АП Андрій Таранов провів переговори з хорватськими зброярями по їх продукції. Там же її і випробували відразу. Вражає", - написав Шевченко.

Раніше повідомлялося, що в підрозділи повітряно-десантних військ Збройних сил України  поступила нова зброя.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?