У Авакова заявили, що Шеремета вбили російські спецслужби
Категорія
Події
Дата публікації

У Авакова заявили, що Шеремета вбили російські спецслужби

У Авакова заявили, що Шеремета вбили російські спецслужби
Джерело:  online.ua

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк вважає, що убивство журналіста Павла Шеремета здійснили російські спецслужби.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112-Україна.
"Я б не хотів зараз робити прогнози, з мого боку це буде не зовсім коректно, але я можу висловити свою особисту точку зору. І я вже неодноразово на цьому наголошував, я зі свого боку переконаний, що злочин було замовлено ззовні, що швидше за все, його здійснили російські спецслужби, це їх почерк", - сказав Шкіряк в ефірі телеканалу.
Радник глави МВС зазначив, що на користь цієї версії свідчить цинізм, з яким було скоєно підрив авто. При цьому Шкіряк нагадав, що існує також версія, яка стосується журналістської діяльності Шеремета.
Як відомо, журналіст Павло Шеремет загинув вранці 20 липня в Києві в результаті вибуху авто.
Раніше повідомлялося, що в МВС однією з головних версій вбивства журналіста розглядають бажання викликати конфронтацію суспільства з владою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?