У батальйоні бойовиків спалах ВІЛ-інфекції - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

У батальйоні бойовиків спалах ВІЛ-інфекції - що відомо

У батальйоні бойовиків спалах ВІЛ-інфекції - що відомо
Джерело:  online.ua

Український військовий та блогер Анатолій Штефан повідомив про спалах ВІЛ-інфекції у незаконному збройному формуванні 11 мотострілковому полку "Восток". Він стверджкє, що під час здачі крові інфекцію було виявлено у 8 бойовиків. Варто зазначити, що серед хворих також є і одна жінка, передає ONLINE.UA.

За даними військового, усіх бойовиків, у яких вдалося виявити інфекцію, вже госпіталізували у лікарню Донецька. Натомість керівництво окупантів має намір провести лікарську комісію всього бойового складу та виявити причини масового захворювання.

"Найімовірніше ця цифра збільшиться з геометричною прогресією, враховуючи контингент "захисників русского мира", - додав блогер.

Як відомо, ВІЛ вражає імунну систему людини, знижуючи при цьому протидію організму різним ВІЛ-асоційованим захворюванням. У ході ВІЛ-інфекції в однієї і тієї ж людини формуються все нові штами вірусу, що є мутантами. Варто нагадати, що підхопити інфекцію можна через прямий контакт слизових оболонок або крові. Найпоширенішими і найбільш імовірними для бойовиків способами захворювання на ВІЛ є незахищений статевий акт або невідповідальне використання голки під час вживання наркотиків.

Як повідомляв ONLINE.UA, заступник глави Нацполіції Вадим Троян каже, що ветерани-добровольці, які мали легальну зброю, вивезли її у супроводі поліції із Золотого-4.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?