У Байдена поставили Трампа на місце після його випадів
Категорія
Політика
Дата публікації

У Байдена поставили Трампа на місце після його випадів

У Байдена поставили Трампа на місце після його випадів
Джерело:  online.ua

У команді кандидата у президенти США Джо Байдена відкинули всі звинувачення щодо викрадання голосів на виборах. Раніше у масових фальсифікаціях демократів звинуватив чинний президент Дональд Трамп. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

За словами Джен О'меллі Діллон, представниці штабу Байдена, демократична сторона готова відповісти у відповідному порядку перед законом.

Вона пояснила, у демократичному штабі готові відповідати в суді, якщо Трамп дійсно звернеться до Верховного суду зі звинуваченнями у фальсифікації голосів, як той обіцяв зробити після виборів. Партія таким чином боротиметься з опонентами завдяки юристам.

Водночас команда Байдена впевнена у перемозі саме цього кандидата у президенти.

Нагадаємо, голосування у Сполучених Штатах пройшло 3 листопада, наразі триває підрахування його підсумків. Водночас Трамп наголосив, що мільйони американців підтримали саме його, однак "дуже сумна група людей намагається позбавити їх громадянських прав".

Варто додати, що американський президент намагається дорікнути виборчим комісіям, які продовжують отримувати бюлетені від людей, що голосують дистанційно. Він вважає це незаконним, хоча ці люди проголосували у відведений термін і з них, ймовірно, дуже багато прихильників самого Трампа.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп відзначився новими гучними звинуваченнями прямо у розпал підрахування голосів на виборах — він оголосив, що демократи влаштували фальсифікації з голосуванням поштою. Натомість Twitter частково заблокував твіти політика, а Facebook виступив з попередженням щодо слів президента про його нібито перемогу на голосуванні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?