У Байдена нарешті розповіли про відповідь на дії Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

У Байдена нарешті розповіли про відповідь на дії Путіна

У Байдена нарешті розповіли про відповідь на дії Путіна
Джерело:  online.ua

Команда американського лідера Джо Байдена офіційно заявила, що офіційний Вашингтон в найближчі тижні потужно відповість на комплекс "дестабілізуючих дій" з боку людей очільника Кремля Володимира Путіна та усієї РФ. Про це під час традиційного брифінгу 17 березня повідомила речниця Білого дому Джен Псакі, інформує ONLINE.UA з посиланням на адміністрацію президента США.

"Президент Байден дав чітко зрозуміти, що США також відреагують на низку дестабілізуючих російських дій. І як ви знаєте, і, як ми вже говорили, ми запросили нові або розсекречені оцінки розвідки у чотирьох таких областях і плануємо відповісти на кожну з них найближчими тижнями", - наголосила речниця Білого дому.

За словами Джен Псакі, відносини офіційного Вашингтону та особисто американського лідера Джо Байдена з російською владою будуть "сильно відрізнятися від того, що ми спостерігали за останні чотири роки" - тобто за президентства Дональда Трампа.

Представниця Білого дому стверджує, що РФ буде притягнута до відповідальності після того, як звіт американської розвідки підтвердив, що офіційна Москва намагалася втрутитися в президентські вибори в США 2020 року.

"Звичайно, росіяни будуть нести відповідальність за здійснені дії", - заявила Джен Псакі.

Як уже згадувалося раніше, 17 березня під час інтерв’ю ABC News очільник Білого дому Джо Байден офіційно звинуватив Росію у втручанні в президентські вибори в США. Він наголосив, що РФ повинна заплатити за свої дії. Окрім того, президент США зізнався, що вважає очільника Кремля Володимира Путіна вбивцею.

Що важливо розуміти, гучна заява Байдена пролунала після того, як 17 березня головне розвідувальне управління США опублікувало звіт про іноземне втручання у вибори 2020 року, в якому йдеться про те, що глава РФ Володимир Путін курував масштабні зусилля, щоб зіпсувати президентську кампанію Джо Байдена.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда очільника Кремля Володимира Путіна неочікувано для всіх викликала російського посла в США Анатолія Антонова після заяви Байдена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?