У базу "Миротворця" внесли президента Сирії
Категорія
Політика
Дата публікації

У базу "Миротворця" внесли президента Сирії

У базу "Миротворця" внесли президента Сирії
Джерело:  online.ua

Президент Сирії Башар Асад потрапив в базу українського сайту "Миротворець". Політика внесли до "чорного списку", після того, як стало відомо про відпочинок його дітей в окупованому Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Миротворець".

Читайте також: Савченко внесли в "Чистилище" за пособництво терористам

Раніше Асад повідомив, що його діти в 2017 році відвідали міжнародний дитячий центр "Артек", після чого стали краще розуміти Росію. Після цієї заяви його включили в "чистилище" українського сайту за порушення законодавства України.

У коментарі до даних Асада в базі "Миротворця" зазначено, що він звинувачується в свідомому порушенні держкордону України, участі в антиукраїнських пропагандистських заходах РФ, а також в причетності до легалізації аннекціі Криму Росією. У разі, якщо Асад буде затриманий українськими правоохоронцями, йому загрожує в'язниця строком до 5 років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в базу "Миротворця" внесли главу ЦВК Росії Еллу Памфілову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?