У Білому домі оголосили доктрину зовнішньої політики Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білому домі оголосили доктрину зовнішньої політики Трампа

У Білому домі оголосили доктрину зовнішньої політики Трампа
Джерело:  Голос Америки

Доктрина зовнішньої політики американського лідера Дональда Трампа відповідає гаслу "Америка понад усе", і США не будуть виконувати роль світового поліцейського.


Про це в рамках прес-конференції заявив прес-секретар Білого дому Шон Спайсер, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".


Читайте також: У КНДР прокоментували наближення флоту США


"Ми прагнемо забезпечити захист наших національних інтересів і робити все можливе для досягнення наших інтересів в області економіки і нацбезпеки. Ми не будемо виконувати роль світового поліцейського, який бігає по всьому світу. Де б ми не вдавалися до дій, ми будемо виходити з чітких національних інтересів", - підкреслив Спайсер.


При цьому він наголосив на готовності Штатів розглянути можливість подальших дій в разі повторного застосування в Сирії хімічної зброї або бочкових бомб.


Прес-секретар Трампа пояснив, що Росія на даний момент знаходиться на стороні таких держав як Сирія, Іран і КНДР, і, в ході візиту в РФ, держсекретар США Рекс Тіллерсон спробує схилити Кремль до активних дій проти терористів.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Рекс Тіллерсон назвав рішення Росії і далі підтримувати жорстокий режим президента Сирії Башара Асада прикрим, але очікуваним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?