У Білому домі завершили розслідування щодо кокаїну
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білому домі завершили розслідування щодо кокаїну

У Білому домі завершили розслідування щодо кокаїну
Джерело:  online.ua

Американська секретна служба офіційно підтвердила завершення розслідування щодо виявленого на початку липня в Білому домі пакунка з кокаїном, однак вона не оголосила жодної підозри.

Джерело:  Секретна служба США

У Білому домі завершено розслідування щодо кокаїну

За словами представників американської служби, їхні фахівці проаналізували пакунок на предмет відбитків пальців і ДНК, проте нічого не виявили.

Окрім того, експерти передивилися всі записи з камер спостереження для виявлення ймовірного підозрюваного.

Без речових доказів слідство не зможе виокремити особу, яка нас цікавить, з-поміж сотень людей, які проходили через вестибюль, де було виявлено кокаїн. Наразі розслідування Секретної служби закрите через відсутність речових доказів, – заявили представники відомства.

Що відомо про скандал у Білому домі

Як уже згадувалося раніше, ввечері 2 липня на території Білого дому виявили підозрілу речовину, через яку довелося проводити евакуацію.

Згодом стало відомо, що це пакунок із кокаїном, який невідомий залишив у комірчині біля гостьового входу в президентську будівлю.

Що цікаво, республіканські оглядачі одразу почали поширювати чутки про те, що наркотик належить Хантеру Байдену – сину президента США, який раніше боровся з наркотичною залежністю.

Адміністрація президента стверджує, що у ті дні відбувались екскурсії, а Байдени виїхали за місто на відпочинок.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?