У Білорусі проти опозиції випустили поливальні машини: опубліковані фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білорусі проти опозиції випустили поливальні машини: опубліковані фото і відео

У Білорусі проти опозиції випустили поливальні машини: опубліковані фото і відео
Джерело:  Хартія 97

У Білорусі влада залучила комунальні служби для боротьби з активістами, що вийшли в центр Мінська з національними біло-червоно-білими прапорами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання Хартыя 97.
Акція під назвою «Проспект національного прапора» організована «Молодим фронтом» в річницю незаконного референдуму про зміну державної символіки. На площу столиці вийшли лідер опозиції Микола Статкевич, лідер «Молодого Фронту» Дмитро Дашкевич, колишній політв'язень Микола Автухович, активісти громадянської кампанії «Європейська Білорусь» Максим Вінярський і Леонід Кулаков та інші.


Повідомляється, що за учасниками акції спостерігало керівництво мінської міліції. Відносно деяких її учасників складено протоколи за статтею 23.4 (непокора міліції) і статтею 23.34 (несанкціонований масовий захід) Кодексу про адміністративні правопорушення.
Для боротьби з мітингувальниками влада залучила комунальників. Незважаючи на похмуру погоду, по проспекту активно їздили поливальні машини. Рух по проспекту було перекрито.


Раніше повідомлялося, що  президент Білорусі Олександр Лукашенко і лідер Туркменістану Гурбангулі Бердимухамедов урочисто поливали дерево, незважаючи на дощ.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?