У бійців АТО нові втрати: стали відомі сумні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У бійців АТО нові втрати: стали відомі сумні подробиці

У бійців АТО нові втрати: стали відомі сумні подробиці

В зоні АТО на Донбасі в результаті обстрілу бойовиками позицій Збройних сил України українських один воїн загинув і ще двоє отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву прес-центру штабу АТО.
За даними військових, на протязі 14 січня бойовики влаштували 34 обстрілу.
Зокрема, на Маріупольському напрямку під вогнем мінометів виявилися Широкіно і Водяне, Гнутово, Талаковку, Широкіно, Павлопіль, Старогантовку обстріляли з гранатометів і стрілецької зброї, а Новомихайловку – з озброєння бойової машини піхоти (БМП).


Читайте також: Під Маріуполем два загони бойовиків пішли в атаку: стали відомі подробиці


На Донецькому напрямку була обстріляна з мінометів Кам'янка, Миронівське, Погоди і Авдіївка, з гранатометів і стрілецької зброї – Майорск, Зайцево, Авдіївка, Новгородське, з озброєння БМП – Троїцьке.


На Луганському напрямку бойовики з мінометів обстріляли Новозвановку, а Кримське і Новоалександровку – із протитанкових ракетних комплексів.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  стало відомо про завершення трагічної історії трьох українських морпіхів, которі зникли зі своєї частини під Маріуполем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?