У Болгарії політик викинув із мерії прапор України під вигуки "Ура!"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Болгарії політик викинув із мерії прапор України під вигуки "Ура!"

У Болгарії політик викинув із мерії прапор України під вигуки "Ура!"
Джерело:  online.ua

У болгарському місті Софія кандидат у депутати Атанас Штефанов викинув із балкона мерії прапор України, назвавши його "фашистським".

Джерело: News.bg

Болгарський політик викинув прапор України під радісні вигуки 

У мережі з’явилось відео, на якому кандидат у депутати Болгарії від проросійської партії "Відродження" Атанас Штефанов у середу, 8 березня, викинув з балкону мерії Софії прапор України.

Штефанов зняв прапор з будівлі Софійської мерії та скинув його з балкона під вигуки "Ура!".

Згодом прапор забрали з вулиці.

Ми зняли "фашистський" прапор, якому там не місце. Йому там давно не місце. Смерть фашизму, ми не будемо легітимізувати фашистів і Голокост, – цинічно збрехав політик.

Лідер болгарської партії "Мир" підтримав провокацію колеги

Водночас лідер партії "Мир" Симеон Славчев, який також бере участь у дострокових парламентських виборах 2 квітня, похвалив Штефанова за таку безсоромно витівку.

Славчев збрехав, що український прапор перебував на будівлі мерії Софії "незаконно".

Розміщення закордонних прапорів на болгарських інституціях - це серйозна провокація, шкода державності та нейтралітету Болгарії, що ще більше розділяє наше суспільство. Саме тому кандидат у депутати від партії МИР Атанас Стефанов прибрав український прапор, – безсоромно додав проросійський політик.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?