У бойовиків ДНР розгорівся скандал через божевільного російського полковника
Категорія
Україна
Дата публікації

У бойовиків ДНР розгорівся скандал через божевільного російського полковника

У бойовиків ДНР розгорівся скандал через божевільного російського полковника
Джерело:  online.ua

У бойовиків так званої ЛНР

розгорівся скандал через психічно неврівноваженого офіцера Збройних сил РФ, який намагався вивезти з окупованого Донбасу до Росії вкрадений автомобіль.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.


Так 21 травня командир 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 армійського корпусу (Луганськ) полковник ЗС РФ Олександр Бушуєв намагався вивезти на територію Росії позашляховик Acura MDX білого кольору в контейнері з "власними речами".


"З огляду на відсутність будь-яких документів про законність придбання транспортного засобу, інформації про попереднього власника автомобіля, який офіційно вважається "зниклим безвісти", а також ознаки незаконного використання в особистих цілях службового військового автотранспорту, вказаний автомобіль був вилучений співробітниками ФСБ РФ, а за даним фактом організовано перевірку", - уточнили в розвідці.


Крім того, після повернення в розташування бригади психічно неврівноважений полковник Бушуєв звинуватив свого заступника з бойової підготовки та начальника оперативного відділення заступника начальника штабу бригади - полковника ЗС РФ Дмитра Мойсеєва в "стукацтві" і пригрозив їм розправою.


"Низькі морально-ділові та професійні якості командира 7 омсбр 2 АК полковника ЗС РФ Олександра Бушуєва, численні надзвичайні події з його участю в т.ч., які привели до безпідставних втрат особового складу і бойової техніки, а також психічна неврівноваженість і грубе ставлення до підлеглих змусили командування російських окупаційних військ скасувати рішення про його направлення на навчання у Військовій академії Генерального штабу ЗС РФ", - розповіли в Міноборони.


Нагадаємо,

в мережі з'явився безглуздий кліп, в якому прославляються проросійські бойовики, які

захопили український Донбас

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?