У бойовиків ДНР розговорилися про роль Росії на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

У бойовиків ДНР розговорилися про роль Росії на Донбасі

У бойовиків ДНР розговорилися про роль Росії на Донбасі
Джерело:  online.ua

Один з російських кураторів бойовиків так званої ДНР Олександр Жучковський відкритим текстом визнав присутність російської армії на окупованому Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Жучковского Вконтакте.


«Приблизно з осені минулого року зникла цензура щодо демонстрації участі Росії (російських радників, "кураторів", військових) в ЛДНР. Раніше на згадки про це реагували (кому належить реагувати) суто несхвально і "били по руках", - написав Жучковскій.


«Громадську думку в РФ і Україні схиляють до того, що російська присутність на Донбасі об'єктивно і вже є незворотньою. Ніхто не знає, скільки це триватиме, але в якийсь момент регіон стане російським де-юре, і для всіх це буде вже природним, неминучим порядком речей», - також написав Жучковський.


Читайте також:  Бойовики ДНР чесно зізнаються в соцмережах, хто порушує перемир'я


«Нічого спільного з популярною теорією "зливу", - реінтеграції ЛДНР в Україну, - ситуація не має (хоча обрана РФ тактика удава, "повільного удушення", мені видається помилковою - діяти потрібно було ще навесні 14-го швидко і рішуче, уникли б тисяч людських жертв і руйнування промислового регіону)», - додав Жучковський.


У мережі емоційно обговорюють визнання бойовика.




_Donezk: Народ став розчаровуватися в Росії, типу поматросив-кинув? Навіщо інакше їм так нариватися?


Necro Mancer: Це теж. Але насправді, подивилися, що всім пофик. Он і про Крим спочатку заперечували, а потім перестали.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Жучковський зізнавався в тому, що без допомоги російських військовослужбовців сепаратисти довго не протримаються.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?