У бойовиків ДНР великі проблеми зі СНІДом: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У бойовиків ДНР великі проблеми зі СНІДом: з'явилися подробиці

У бойовиків ДНР великі проблеми зі СНІДом: з'явилися подробиці

На Донбасі серед бойовиків ДНР фіксуються випадки смерті від синдрому набутого імунодефіциту (СНІДу).
Про це повідомив народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Продовжують фіксуватися факти наявності серед особового складу «9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (ошмсп мп)», який розташований в місті Новоазовськ, під Маріуполем, військовослужбовців, хворих на СНІД», - написав він.
За даними Тимчука, «в центральній районній лікарні Новоазовська, від СНІДу помер «військовослужбовець» «1 мотострілецького батальйону 3 мотострілецької роти 9 ошмсп мп" Ладовський В.С».

Читайте також: Помітили все-таки: ОБСЄ озвучила шокуюче число росіян на Донбасі
«За останній час це вже другий підтверджений факт смерті військовослужбовців «1 Армійського корпусу ДНР» від СНІДу (раніше у військовому госпіталі на базі Центральної районної лікарні м. Ясинувата помер від СНІДу військовослужбовець Поролян А.М.)», - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше поліцейські на Донбасі затримали «великого воїна ДНР», який більше року обстрілював українців з міномета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?