У бойовиків ДНР відверто визнали свою ущербність
Категорія
Події
Дата публікації

У бойовиків ДНР відверто визнали свою ущербність

У бойовиків ДНР відверто визнали свою ущербність
Джерело:  online.ua

Один з російських кураторів бойовиків так званої ДНР Олександр Жучковский визнав ущербність так званої "республіки".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на профіль "ВКонтакте" Жучковского.


Куратор терористів написав, що дізнався баланс ДНР за 2016 рік, де значиться 3,6 млрд руб експорту і 46 млрд руб імпорту. "Це тільки по торгівлі з РФ, без урахування підприємств, що працюють в українській юрисдикції. Що ще раз доводить абсолютну ущербність економіки ДНР. Як і те, що в якості незалежної держави, особливо в нинішніх кордонах, ДНР довго існувати не може", - йдеться в повідомленні.


Читайте також: Ватажок ДНР поділився божевільними мріями про Україну: з'явилося відео


На думку Жучковского, для поліпшення ситуації необхідно захопити всю Донецьку область і відновити виробничі ланцюжки і промисловість регіону. "У нинішньому вигляді ДНР в складі РФ буде чисто дотаційним регіоном, а це ні країні, ні жителям Донбасу не потрібно", - зазначив він.


У соцмережах посміялися над такими заявами росіянина. Так, користувач Necro Mancer резюмував його слова: "Жучковский: ситуація диктує йти в атаку на Київ, а потім якось вже ОРДО прогодує всю РФ, однозначно".



George: "Металобрухт закінчується, так шо навіть 3,6 млрд тепер не вийде..."


Таро: "Ага, Донбас і при Янику до війни весь був дотаційний, годувальники".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  митні органи Росії не визнають існування ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?