У бойовиків ДНР виник конфлікт із чеченськими найманцями
Категорія
Події
Дата публікації

У бойовиків ДНР виник конфлікт із чеченськими найманцями

У бойовиків ДНР виник конфлікт із чеченськими найманцями
Джерело:  online.ua

У бойовиків так званої ДНР виник конфлікт з найманцями з Чечні через гроші, які повинні були використовуватися для "зарплати".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи "Інформаційний спротив", народного депутата Дмитра Тимчука.

Читайте також: Нов і "відьми": бойовики ЛНР насмішили соцмережі байками про снайперш з Польщі та Прибалтики
"У н.п. Новоазовськ (підконтрольний "ДНР") загострюється конфлікт між місцевими бойовиками зі складу "9-го омсп мп" і найманцями з Чечні (чисельністю до роти, прибули для посилення підрозділів "1-го АК ДНР" на Маріупольському напрямку)", - повідомив Тимчук.
"Працівниками Державтоінспекції зафіксовано кілька сутичок між сторонами конфлікту з використанням фізичної сили. Конфлікт виник в результаті витоку інформації про грошову винагороду, яку чеченці будуть отримувати щомісяця, беручи участь в бойових діях. Зокрема, обурення місцевих бойовиків викликали чутки, що чеченські найманці будуть отримувати винагороду в межах 80 тис. рублів (близько 38 тисяч гривень - ред.), в той час, як самі місцеві бойовики отримують близько 15 тис. рублів (близько 7 тисяч гривень)", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, за даними розвідки ЗСУ, раніше п'яні бойовики так званої ДНР влаштували бійку в розважальному закладі селища Хрещатицький в Донецькій області (колишня назва Червоноармійське), вбили одну людину і поранили ще десятьох.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?