У бойовиків ДНР йде війна з дезертирами, є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

У бойовиків ДНР йде війна з дезертирами, є загиблі

У бойовиків ДНР йде війна з дезертирами, є загиблі
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР на Донбасі вбивають своїх дезертирів, при цьому заявляють, що дезертири гинуть в результаті обстрілів української армії, що не відповідає дійсності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи "Інформаційний спротив", народного депутата Дмитра Тимчука.
«У «9-му окремому штурмовому мотострілковому полку морської піхоти» (Новоазовськ) «1 АК ДНР», «військовослужбовці» мінометної батареї, дезертирувавши з бойових позицій і хаотично відстрілюючись від переслідування, вбили Тісакова П.А, який втік з ними, а також поранили ще двох товаришів по службі», - повідомив Тимчук.
«У розвідувальному підрозділі цього ж полку четверо «військовослужбовців» самовільно залишили бойові позиції і зі зброєю в руках дезертирували, але змушені були здатися після того, як були блоковані на околиці Новоазовська «комендантським взводом» бойовиків», - продовжив нардеп.
Читайте такожКр имські дезертири хотіли обдурити Україну: СБУ видала нові деталі
«У «2-му мотострілковому батальйоні» «9-го полку» військовослужбовці Барбишев А.М. і Бурий В.А., дезертирувавши з бойових позицій, викрали в н.п. Новоазовськ цивільний автомобіль і мали намір проїхати на ньому через блок-пост, але на виїзді з міста були затримані. Під час їх затримання один з дезертирів загинув, другий був важко поранений», - також повідомив Тимчук.
«Намагаючись приховати інформацію про подібного роду події (дезертирство і загибель «військовослужбовців»), командування російсько-терористичних військ заявляє про систематичні обстріли своїх позицій і населених пунктів з боку Збройних Сил України, «списуючи» під них власних знищених і поранених дезертирів», - додав нардеп.
Як повідомляв ONLINE.UA, у вересні українські правоохоронці затримали в Луганській області військового-дезертира, який вбив двох людей і поранив ще п'ятьох.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?