У бойовиків ДНР зробили відверте зізнання про настрої людей в Донецьку
Категорія
Культура
Дата публікації

У бойовиків ДНР зробили відверте зізнання про настрої людей в Донецьку

У бойовиків ДНР зробили відверте зізнання про настрої людей в Донецьку
Джерело:  Четверта влада

На сайті організації "Патріотичні сили Донбасу", яку очолює відомий польовий командир ДНР Олександр Ходаковський, з'явилася стаття сепаратистки Галини Скворцової під назвою "Ті, хто живе серед нас", в якій вона визнає, що багато донеччан не хочуть жити в ДНР і чекають повернення України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Четверту владу".
"...В Донецьк повернулися люди, яких місцеві кличуть "поверненці". Я, наприклад, рада всім, аби місто жило, але останнім часом якось відразу відбулося кілька подій, від яких реально стає тривожно і незатишно у власному будинку", - скаржиться автор статті.
Далі Скворцова наводить як приклад кілька діалогів з місцевими жителями, які були незадоволені поточною ситуацією в Донецьку і висловлювали впевненість, що ДНР не протягне довго.
"Скоро "наші" сюди прийдуть. Я боюся, що ти не зможеш приховати, що була за ДНР і працювала на ДНР. "Доброзичливців" багато, хтось та донесе. У тебе можуть бути дуже великі проблеми. Дитину шкода. Тож поки не пізно - поїхала б ти від гріха подалі", - цитує Скворцова слова однієї з дончанок.
Читайте також: Доне цький сепаратист в Києві торгує книгами про Бандеру: соцмережі в шоці
"Був ще таксист, який, абсолютно не соромлячись у виразах, розповідав, що ось-де по секрету йому сказали, що ось уже буквально завтра-післязавтра сюди в'їдуть українські танки та "кінець всій вашій денеерії ", - написала сепаратистка.
Наприкінці публікації автор тексту зізнається, що не знає, що робити з тими, хто не підтримує ДНР, але через них їй незатишно жити в Донецьку.
"Дивні, звичайно, люди. Спочатку захопили силою шматок України разом із населенням, а тепер скаржаться, що українці, виявляється, хочуть жити в Україні. Мабуть, міцно людей дістав "русскій мір", якщо навіть самі ДНРівці визнають, що відбувається зростання проукраїнських настроїв", - прокоментував статтю український журналіст Денис Казанський.
У соцмережах також не змогли пройти повз таку новину.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук повідомив, що на окупованому Донбасі зріє соціальне невдоволення через брак вугілля для опалення житлових будинків, а також через можливе закриття шахт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?