У бойовиків ЛНР тривожна активність: з'явилися подробиці і фото
Категорія
Події
Дата публікації

У бойовиків ЛНР тривожна активність: з'явилися подробиці і фото

У бойовиків ЛНР тривожна активність: з'явилися подробиці і фото
Джерело:  online.ua

В районі окупованого Луганська у бойовиків так званої ЛНР помітили підвищену активність у переміщенні військової техніки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebok керівника громадської ініціативи "Права справа" Дмитра Снєгирьова.
Читайте також: Росія прирівняла "паспорти" ДНР-ЛНР до документів українців
"На Луганському напрямку спостерігається передислокація живої сили і важкої бронетехніки бойовиків. Зокрема, зафіксовано прибуття важкої техніки в Луганськ, де вона дислокується на базі "Транспеле" ТОВ "Лаа-Транс", - повідомив Снєгирьов.
"Важку бронетехніку російсько-окупаційні війська з тилових районів передислокують в район окупованого с. Миколаївка Станично-Луганського району Луганської області. Село Миколаївка розташоване на правому березі річки Сіверський Донець. На північ від населеного пункту проходить так звана лінія розмежування протиборчих сил на Донбасі. За повідомленням місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа" спостерігається висока концентрація живої сили бойовиків в районі Луганського військкомату. Зараз це місце їх постійної дислокації, тому не виключено, що мова йде про планову ротації особового складу", - розповів експерт.



Як повідомляв ONLINE.UA,  18 березня стало відомо, що згідно з даними дослідницької групи Bellingcat поблизу окупованого Луганська помічено велике скупчення російської важкої військової техніки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?