У Британії знімуть кіно про отруєння Скрипалів у Солсбері
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Британії знімуть кіно про отруєння Скрипалів у Солсбері

У Британії знімуть кіно про отруєння Скрипалів у Солсбері
Джерело:  BBC

Британська телерадіокомпанія BBC оголосила про початок зйомок кінострічки, сюжет якої присвячено отруєнню Скрипалів у містечку Солсбері. Як повідомляє ONLINE.UA, телевізійна драма складатиметься з двох частин. Назву для стрічки ще не обрано.

За словами сценаристів фільму – Адама Паттерсона і Деклана Лоуна, вони вважають «за велику честь розповісти цю історію». Автори розповіли, що провели «велике та ретельне дослідження обставин цих подій».

Відомо, що окрім епізоду з отруєнням батька та доньки Скрипалів фільм розповість про жителів Солсбері, які «демонстрували надзвичайний героїзм», поки розгорталися події навколо розслідування злочину.

Дата виходу стрічки та склад акторів поки не оголошені.

За інформацією, яка оприлюднена в пресі на цей час, два російських агента ГРУ Міноборони РФ– Анатолій Чепіга та Олександр Мішкін прибули у місто Солсбері з метою вбивства Сергія Скрипаля – колишнього співробітника ФСБ, який працював за розвідку Великої Британії. Спроба вбивства відбулась 4 березня 2018 року.

Відомо, що Юлія Скрипаль, донька колишнього російського розвідника, вижила та повернулася до нормального життя. Про стан здоров’я Сергія Скрипаля досі достеменно нічого не відомо.

Нагадаємо, що актори телесеріалу «Гри престолів» побили рекорд за розмірами гонорарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?