У британському Лестері прогримів потужний вибух, є загиблі: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У британському Лестері прогримів потужний вибух, є загиблі: з'явилися фото і відео

У британському Лестері прогримів потужний вибух, є загиблі: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Пізно ввечері 25 лютого в британському місті Лестер прогримів потужний вибух, через який зруйнувалися магазин і двоповерховий житловий будинок. Внаслідок події постраждало не менше десяти осіб.

Про це повідомила прес-служба місцевої поліції в соцмережах, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Теракт в Кабулі: з'явилися нові дані про загиблих українців і відео

Відзначається, що шість осіб отримали травми різного ступеня тяжкості, двоє з них госпіталізовані в критичному стані. Також повідомляється про чотирьох загиблих, яких рятувальники виявили під завалами.

Не виключається, що під час вибуху в Лестері можуть бути ще загиблі і постраждалі. Операція по розбору завалів триває. На даний момент невідомо, скільки знаходилося людей в магазині і житловому будинку під час вибуху.

На місці події працюють правоохоронці. Вони поки не кваліфікують вибух як терористичний акт.

Очевидці події розповідають в соцмережах, що вибух був дуже сильним. За їх твердженням, в милі від події їх будинки здригалися.


 
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в лівійському місті Бенгазі прогримів вибух біля входу в мечеть, в результаті якого загинули більше 40 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?