У Чехії великий чиновник сфотографувався з байкерами Путіна і прапором ДНР
Категорія
Світ
Дата публікації

У Чехії великий чиновник сфотографувався з байкерами Путіна і прапором ДНР

У Чехії великий чиновник сфотографувався з байкерами Путіна і прапором ДНР

Голова Південно-Моравського краю Чехії Міхал Гашек сфотографувався з байкерами російського клубу «Нічні вовки», які здійснюють мотопробіг "Дороги Перемоги - на Берлін", на тлі прапора так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook чеського чиновника.
«Сьогодні ввечері на центральному кладовищі в Брно разом із російськими, чеськими та словацькими мотоциклістами віддав шану загиблим воїнам Червоної Армії. Все пройшло спокійно, з гідністю і без будь-яких проблем. Це був потужний досвід для мене, щоб бути там разом і вклонитися пам'яті полеглих», - написав він.
На фото байкери позують з прапорами «Новоросії» і так званої ДНР, як нашивки вони використовують георгіївську стрічку, яка не використовується в країнах ЄС.
Міхал Гашек належить до правлячої соціал-демократичної партії Чехії і є прихильником політики президента Мілоша Земана, відомого своєю прокремлівською позицією.
Як відомо, байкерський клуб "Нічні вовки" на чолі з його засновником і президентом Олександром Залдостановим неодноразово брали участь в рекламних кампаніях на підтримку персонально президента Росії Володимира Путіна. Вони також звинувачувалися в тому, що брали активну участь в інтервенції РФ в Криму в 2014 році, в результаті чого потрапили під санкції США і Канади.
Раніше повідомлялося, що байкер Олександр Залдостанов (Хірург) осоромився своїми знаннями історії.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?