У Челябінській області РФ впав вертоліт ФСБ Мі-8. Є загиблі — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Челябінській області РФ впав вертоліт ФСБ Мі-8. Є загиблі — відео

У Челябінській області РФ впав вертоліт ФСБ Мі-8. Є загиблі — відео
Джерело:  online.ua

29 липня у Сосновському районі Челябінської області РФ впав вертоліт Мі-8, що належав ФСБ. Загинуло щонайменше троє людей.

Джерело: росЗМІ, Телеграм-канали

У Росії впав вертоліт

Пропагандистське медіа «РИА Новости» з посиланням на екстрені служби пише, що загинуло три члени екіпажу, які перебували на борту. Пізніше там уточнили, що на борту було 4 людини.

За офіційною версією, політ був навчальним, а причиною катастрофи стала відмова двигуна.

За словами очевидців, перед тим, як упасти, гелікоптер сильно бовтало з боку в бік, а потім він каменем пішов униз, - пише один з Телеграм-каналів.

Інший пропагандистський Телеграм-канал повідомляє, що пілоти нібито відпрацьовували маневр «зліт-посадка».

Губернатор Челябінської області підтвердив, що у районі Червоного Поля Сосновського району Челябінської області зазнав аварії вертоліт Мі-8.

Вертоліт належав авіазагону ФСБ. Мешканці, житлові споруди не постраждали. На місці працюють спеціальні служби, надаємо їм необхідне сприяння.За попередньою інформацією, в результаті падіння вертольота загинули троє людей.

Падіння вертольотів у РФ

Нагадаємо, що у РФ не вперше падають вертольоти. 27 липня в Алтайському краї РФ упав гелікоптер Мі-8.

Тоді загинуло 6 людей, ще 7 отримали поранення. За словами очевидців, вертоліт зачепився за лінію електропередач, упав і спалахнув. Повідомляємо, що у вертольоті перебували туристи.

22 червня російський військовий вертоліт Мі-24 впав у Білорусі. Екіпаж отримав поранення. У Білорусі заявили, що гелікоптер "здійснив жорстку посадку".

Читайте також:

  • ГУР виманило російський гелікоптер Мі-8 в Україну і взяло в полон пілота

  • У РФ загорівся та впав російський вертоліт Мі-8

  • У Білорусі впав російський військовий гелікоптер Мі-24

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?