У Черкасах розгорівся скандал через бійку з патрульним: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Черкасах розгорівся скандал через бійку з патрульним: з'явилося відео

У Черкасах розгорівся скандал через бійку з патрульним: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Черкасах під Новий рік нетвереза ​​компанія, серед якої був співробітник патрульної поліції, влаштувала бійку, в результаті чоловік з численними травмами опинився під крапельницями.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на podrobnosti.ua.
У сюжеті телеканалу «Інтер» стверджується, що побитий Віталій Душка з численними травмами та струсом мозку проходить лікування у відділенні нейрохірургії, куди він потрапив 29 грудня.
За словами Душки, в кафе до його дружини почали чіплятися двоє невідомих з компанії за сусіднім столиком, і він заступився за неї.
«А били його вже шестеро», - сказано в сюжеті телеканалу.

Читайте також: В Запоріжжі п'яний поліцейський влаштував ДТП: з'явилися фото
Дружина потерпілого Юлія стверджує, що одному з чоловіків, які чіплялися до неї, не сподобалося, як з ним розмовляв її чоловік.
"Притягли його сюди, звалили і ось тут вони його місили. Він уже лежав ось так, згрупувався і якби він не прикрив голову, вони б її просто відбили. Вони кричали, що - ви не знаєте, з ким ви зв'язалися, що вам там перепаде, що нам взагалі нічого не страшно", - говорить Юлія.
Одним із нападників виявився співробітник патрульної поліції Володимир Приходько.
Телеканал стверджує, що саме він зі своїм старшим братом і почав загравати з Юлією.
"Це співробітник патрульної поліції міста Черкас, він зараз у відпустці. У нас внутрішня перевірка, вона розпочата відділом моніторингу, інші матеріали справи знаходяться в міськвідділі поліції", - заявила Зоя Вовк, прес-секретар патрульної поліції міста Черкаси.
При цьому в міському відділі поліції Черкас за фактом завдання тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео скандального інциденту в Миколаївській області, в ході якого патрульні побили журналістів, які виявили порушення поліцейських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?