У Черкасах влаштували коридор ганьби перед концертом Потапа і Насті: з'явилися фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Черкасах влаштували коридор ганьби перед концертом Потапа і Насті: з'явилися фото

У Черкасах влаштували коридор ганьби перед концертом Потапа і Насті: з'явилися фото

У неділю, 20 листопада, в Черкасах місцеві активісти протестували проти концерту популярного  дуету "Потап і Настя".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.
Головний посил активістів був "Мікрофон-вокзал-Росія", - повідомив глава громадської організації "Сокіл" Максим Шило на своїй сторінці в соцмережі.
"Це їх вибір. Наша ж акція носить інформативний характер, щоб закликати українців бойкотувати концерти виконавців, які їздять заради заробітку до Росії і отримують там нагороди", - додав він.
Читайте також: Мінування, гільзи і "кров": у Чернігові намагалися зірвати концерт Лободи, з'явилися фото і відео
Перед входом в будинок культури "Дружби народів" кілька десятків активістів розлили томатний сік, що символізує кров, пролиту під час боїв на Донбасі.
А шанувальникам групи, які йшли на концерт, влаштували "коридор ганьби", проходячи по якому фанати чули услід: "Вокзал - Москва - Росія", "Не ведіть дітей на російське фуфло" та інші.
Також активісти тримали в руках плакати з гаслами: "Для вбивць свого народу - співають тільки зрадники", "Золоті кити = дешеві понти", "Геть московських підстилок" та інші.


Нагадаємо, в  Києві протест проти концерту Потапа і Насті Каменських в палаці "Україна" переріс в сутички з поліцією і жорстким побиттям учасників мітингу.
Як повідомляв ONLINE.UA, концерти "Потапа і Насті", які проходять в рамках великого всеукраїнського туру "10 років. Золоті Кити" були скасовані в декількох містах.
Так,  активісти організацій "Правий сектор", "Свобода", і деяких інших, зірвали виступ дуету "Потап і Настя" в Хмельницькому.
Також  виступ колективу, який мав відбутися 29 жовтня, у Львові, було скасовано.
Крім того,  в Чернігові шанувальникам "Потапа і Насті", щоб потрапити на концерт, потрібно було пройти через свинячу кров зі згустками, розлиту активістами прямо перед вхідними дверима в театр.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?