У Черкасах знову взяли штурмом відділок поліції: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Черкасах знову взяли штурмом відділок поліції: з'явилося відео

У Черкасах знову взяли штурмом відділок поліції: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Мітингувальники проти призначення колишнього радника мера Харкова Геннадія Кернеса Валерія Лютого начальником Нацполіціі Черкаської області прорвалися в будівлю главку, але чиновника там не знайшли.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна"".
Близько 40 активістів, які беруть участь в мітингу, прорвалися в будівлю Нацполіції, в кабінет голови, однак Валерія Лютого там не було. До активістів вийшов в. о. глави Нацполіції і повідомив, що наказу про призначення Валерія Лютого ще немає.
За словами активіста Романа Ганзевича, сьогодні-завтра очікується приїзд глави Нацполіції України Хатії Деканоїдзе, яка повинна провести переговори з представниками громадських організацій.

Читайте також: Штурм

поліції в Черкасах: журналістів насмішилл виправдання винуватця, з'явилося відео

.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Черкасах 4 листопада представники місцевих організацій "Автомайдану", "Азова" і "Самооборони" заблокували призначення нового керівника ГУ Національної поліції в області Валерія Лютого, а під будівлею главку вони запалили шини і зайшли всередину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?