У Чернігові розгорається великий скандал з генералом на вертольоті: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Чернігові розгорається великий скандал з генералом на вертольоті: з'явилися фото і відео

У Чернігові розгорається великий скандал з генералом на вертольоті: з'явилися фото і відео
Джерело:  val.ua

У п'ятницю, 10 березня, на центральній площі Чернігова приземлився вертоліт для того, щоб забрати командувача Військово-повітряних сил ЗСУ, генерал-полковника Сергія Дроздова з заходів, присвячених річниці створення Державного науково-випробувального центру ЗСУ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання  Високий Вал.
Пізніше в регіональному медіацентрі Міноборони виданню заявили, що вертоліт, який забирав генерала з Червоної площі в Чергнігові, виконував плановий політ.
У мережі також опублікували відео з приземленням вертольота.


Читайте також: Під Києвом сталася п'яна ДТП: підозрюють чиновника
Інцидент  112 Україна  прокоментував начальник прес-центру командування повітряних сил ЗСУ Роман Юрчило.
"По завершенню урочистого зібрання з нагоди 85-ї річниці Державного науково-випробувального центру Збройних Сил України, пілоти успішно відпрацювали елементи посадки і зльоту військового вертольота в міській зоні. Відпрацювання цього моменту проходили з чітким дотриманням заходів безпеки, які були забезпечені спільно з керівництвом ОДА, міста і правоохоронними органами. Крім того, під час цього польоту в рамках поїздки до Чернігова особисто командувачем ВПС Сергієм Дроздовим було перевірено якість роботи наземних чергових пунктів спостереження радіолокаційних підрозділів. Такий досвід вже апробувався в зоні АТО, коли вертольоти забирали поранених з важкодоступних місць", - сказав він.
За його словами, посадка вертольота в міській зоні була одним із завдань пілота, яке було успішно виконано.
У той же час, Юрчило відмовився прямо відповідати на питання, чи було завданням вертольота забрати з центральної площі командувача ВПС Сергія Дроздова.
"Командувач перевірив з повітря роботу наземних служб", - коротко зазначив він.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Чернігові стався гучний випадок з озброєним пограбуванням ломбарду і подальшим затриманням зловмисника, в результаті чого постраждали двоє поліцейських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?