У Чернігові влаштували кривавий прийом "Потапу та Насті": з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Чернігові влаштували кривавий прийом "Потапу та Насті": з'явилося відео

У Чернігові влаштували кривавий прийом "Потапу та Насті": з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Концерт популярного  українського гурту "Потап і Настя"  в Чернігові спробували зірвати місцеві активісти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал Cheline TV.
Вчора, 9 листопада, перед виступом дуету місцеві активісти влаштували пікет. Вони зібралися біля драмтеатру ім. Шевченко, де влаштували галас.
Шанувальникам "Потапа і Насті" щоб потрапити на концерт потрібно було пройти через свинячу кров зі згустками, розлиту активістами прямо перед вхідними дверима в театр.
"Ганьба! Ганьба! Як вам не соромно! Оплачуючи концерт Потапа і Насті, ви оплачуєте війну!», - Активісти соромили людей, які вступали в червону калюжу, яка символізувала пролиту на сході кров захисників України.
В акції брали участь представники різних громадських організацій та родичі загиблих в АТО чернігівців. Вони тримали плакати з написами: «Геть російських скоморохів з Чернігова!», «Геть зрадників!», «Ви - ганьба України» та інші.


Відзначимо, представники громадськості зверталися до влади міста з проханням скасувати в Чернігові концерти артистів, які після початку війни на сході України виступали в Росії. Так як концерти не скасували, активісти вдалися до акцій протесту.
Так,  концерт Світлани Лободи в Чернігові, який відбувся 1 листопада, супроводжувався подібним пікетом. Театр "мінували", а публіку пропускали через "коридор ганьби".
Як повідомляв ONLINE.UA, концерти "Потапа і Насті", які проходять в рамках великого всеукраїнського туру "10 років. Золоті Кити" були скасовані в декількох містах.
Так,  активісти організацій "Правий сектор", "Свобода", і деяких інших, зірвали виступ дуету "Потап і Настя" в Хмельницькому.
Також  виступ колективу, який мав відбутися в суботу, 29 жовтня, у Львові, було скасовано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?