путін уже почав пояснювати росіянам майбутню поразку у війні проти України — Свідомі про несвідоме
Категорія
Україна
Дата публікації

путін уже почав пояснювати росіянам майбутню поразку у війні проти України — Свідомі про несвідоме

путін уже почав пояснювати росіянам майбутню поразку у війні проти України — Свідомі про несвідоме
Джерело:  online.ua

Для чого насправді кремль продукує самообман про війну із Заходом на території України обговорили   у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Наразі команда путіна дійшла до тієї стадії інформаційної війни, коли недостатньо просто спробувати обманути міжнародну спільноту, а потрібно займатися тотальним самообманом, щоб хоч якось пояснити свої поразки на полі бою в Україні внутрішній аудиторії.

Цього разу у хід пішли казки кремля про те, що армії рф, мовляв, доводиться воювати з військовими НАТО на українській території, а не з бійцями ЗСУ.

Для чого росії брехня про війну із Заходом

На переконання академіка Української академії наук Віталія Луньова, влада рф чудово усвідомлює, що наближається абсолютний краї її імперії зла, а також поразка у війні, однак змиритися з цим не хоче.

Саме тому кремль починає шукати "винних" — навмисне вигадує байки про хитрий Захід, який руками українців знищує "вічну та неділиму" росію.

Росіянам дуже складно усвідомити, що провина за все, що відбувається з ними, є, власне, лише на них. Вони зараз страждають через свій політичний вибір, через підтримку війни проти України, яку вони називають "сво". Ці речі абсолютно зрозумілі, вони мають логічний фініш. Росіяни також дуже злякалися тієї карти, що їм продемонстрували — як буде ділитися рф, яка вважалася неподільною після розвалу СРСР. кремль навипередки намагається пояснити росіянам свій програш у війні: мовляв, "я не сам на сам бився, їх п'ятеро було, семеро було, десятеро", — пояснює Віталій Луньов нові вигадки москви про війну з солдатами НАТО на території України.

 Читайте також: Чому еліта у росії не змогла сформувати адекватне суспільство — Свідомі про несвідоме

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?