У Чорногорії затримали спільницю Онищенка, готується депортація
Категорія
Події
Дата публікації

У Чорногорії затримали спільницю Онищенка, готується депортація

У Чорногорії затримали спільницю Онищенка, готується депортація

У Чорногорії була затримана громадянка України Ірина Мусієнко, яку правоохоронні органи підозрюють в співучасті в так званих "газових схемах" зниклого народного депутата Олександра Онищенка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"7 квітня 2017 року в аеропорту Подгоріца владою Чорногорії за орієнтуванням Департаменту Інтерполу і Європолу затримано громадянку України Мусієнко І.М., яка підозрюється в участі в так званій "газовій схемі" депутата Онищенка", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Справа Насірова: в соцмережах звернули увагу на найважливіший нюанс

Також в САП додали, що наразі вже готується екстрадиція українки.

"В день перших затримань учасників "газових схем" - 15.06.2016 Мусієнко І.М. покинула територію України і до теперішнього часу не поверталася", - додали в прокуратурі.

Також наголошується, що 13 серпня 2016 року Мусієнко було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів.

Як відомо, серед співучасників злочинів, в яких звинувачується народний депутат від групи "Воля народу" Олександр Онищенко, фігурують близько 20 осіб.

Серед тих, кого підозрюють у співучасті в злочинах Онищенка був і відсторонений глава Державної фіскальної служби Роман Насіров, який вийшов з-під арешту під заставу в 100 мільйонів гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?